STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Caprisov Kamijončin - ogromno daril in 1.000 EUR brezplačnih nakupov

10. maj 2022

Ste tudi vi med tistimi, ki so prepričani, da se vse dogaja samo v mestih? Da je na vasi premalo dogajanja in se na zaledje prepogosto pozablja? Caprisova ekipa bo ravno zato ponovno pognala Caprisov kamijončin in se pripeljala do vasi v našem zaledju! Poleg ogromno dobre volje in nepogrešljivih Caprisovih hitov, se bomo v različnih krajevnih skupnostih in vaseh družili z vami po službi. Po 16. uri nas boste našli v sledečih krajih:

  • ponedeljek, 16. maja = Materija, Obrov in Podgrad (FOTOGRAFIJE)
  • sreda, 18. maja = Glem, Boršt, Popetre in Gračišče (FOTOGRAFIJE)
  • petek, 20. maja = Dekani, Črni kal, Rižana in Kubed (FOTOGRAFIJE)

Med zveste poslušalce – male in velike otroke, bomo razdelili ogromno daril. Od sladkih dobrot, do pobarvank, knjigic, napihljivih izdelkov za plažo, slastne kave in ostalih lepih stvari, ki jih pripeljemo v vaš kraj! Naš kamijončin bo napolnjen do zadnjega kotička.

ŠE VEČ! Letošnja izvedba Kamijončina bo še bogatejša! En Caprisov »kamijončin« bomo za ves teden našega potepanja parkirali v Park center Koper, tam bo na suhem in varnem. Lepotec iz Avto aktiva Koper - BMW serije 2 Active Tourer, je letošnji koprski »kamijončin«. Vanj smo skrili darilne bone. Vaša naloga pa je, da do 20. maja pokukate vanj in ugotovite seštevek (vsoto) skritih bonov. Tisti, ki ga ugane, prejme kar 1.000 EUR brezplačnih nakupov v Park centru Koper, ki že 20 let navdušuje svoje obiskovalce.

Zapiši svoje podatke in zapiši vrednost (v EUR z vsemi decimalkami) darilnih bonov, ki so skriti v avtomobilu - in sodeluj za 1.000 eur darilnih bonov v Park centru Koper!

Veliko sreče!

Najdi nas nekje v zaledju ali pa obišči Park center Koper - pokukaj v kamijončin poln šoldov in nakupuj brezplačno!

Darila za Caprisov kamijončin so pripravili:

Eurospin – pametni nakup

Z nami je tudi veliki prijatelj dobrodelnosti - Eurospin, ki skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije že pet let zbira sredstva za nakup šolskih potrebščin otrokom iz socialno ogroženih družin. Letos sredstva zbirajo s pomočjo dobrodelne slikanice, ki jo je napisal priznani pravljičar Žiga X Gombač, ki se nam bo pridružil tudi pri letošnjem Kamijončinu. Zgodbo o zakladu na koncu mavrice boste našli samo v Eurospinu in z nakupom prispevali 1 € v dobrodelne namene. Podrobnosti najdete tudi na tej povezavi. Eurospin je za naš kamijončin prispeval tudi en kup sladkih dobrot za najmlajše.

Barcaffe Cappuccino Dark Choco

Sgermobil Koper - pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije

Sgermobil Koper - pooblaščeni prodajalec Telekom Slovenije v središču Planet Koper, je nepogrešljivi partner pri nakupu mobilnih naprav. Pri njih nadete pestro ponudba številnih mobilnih naprav, pametnih ur, tablic, zabavne elektronike in seveda dodatne opreme. Na njihovi spletni trgovini neprestano ponujajo številne akcije, zato jim sledite! V kamijončin so zložili številna darila, ki bodo navdušila tako mlade kot starejše poslušalce.

Hisense studio Gorenje Koper

Podpornik številnih Caprisovih aktivnosti je tudi Studio Gorenje Koper. V razstavnem salonu oziroma trgovini nasproti stadiona Bonifika Koper vam bodo svetovali in pomagali pri nakupu vaše nove kuhinje, televizorja, klimatske naprave, bele tehnike ali malih gospodinjskih aparatov. Z veseljem pa nagradijo tudi vas poslušalce, v Kamijončin so zložil Hisense Gorenje darilne vrečke s številnimi izdelki iz trgovine.

Bestway Slovenija

Ste pripravljeni na poletje? Bestway vam bo namreč že v mesecu maju pričaral poletno vzdušje. S svojo bogato ponudbo raznovrstnega napihljivega programa in tudi montažnih oziroma masažnih bazenov, so obvezna oprema za na plažo oziroma stalni spremljevalec vsakega poletja. So pa tudi tradicionalni partner našega projekta Kamijončin in poskrbijo, da so najmaljši navdušeni, ko med njih razdelimo Bestway darila, ki jih tudi letos ni malo!

Park center Koper

Pisalo se je leto 2002, ko je nakupovalno središče Park center (takrat Supernova Koper) odprlo svoja vrata. Te dni pa Park center Koper - le korak od doma, skupaj z vami praznuje že kar 20 let delovanja! S številnimi trgovinami ostaja priljubljene nakupovalna točka našega mesta. Med zveste kupce in naše poslušalce pa večkrat letno delijo darilne bone za brezplačne nakupe. V Kamijočin so letos zložili za kar 2.000 EUR darlinih bonov!

Za prevoz pa skrbi Avtoaktiv Koper.

Preveri pravila in pogoje sodelovanja: