STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Še enkrat smo do vasi v zaledju dostavili goro daril!

17. maj 2022

Tudi petkov Kamijončin je s krasnimi darili razveselil številne otroke in odrasle v zaledju istrskih mest! Tokrat ste na svoj račun prišli poslušalci iz Rižane, Dekanov, Črnega kala in Kubeda. Super darila so tudi tokrat prispevali naši zvesti prijatelji: Eurospin, Barcaffe, Sgermobil Koper, Hisense studio Gorenje Koper, Bestway Slovenija in Park center Koper.

Kaj so nam povedali poslušalci v Dekanih?

Fotografije petkovega Kamijončina:

Tudi v sredo se je naš Kamijončin podal na pot, med poslušalke in poslušalce, ki živijo na vaseh v okolici "glavnih mest". Hvala za topel sprejem! Tokrat smo obiskali Glem, Boršt, Popetre in Gračišče. Za prečudovita darila poskrbeli naši zvesti prijatelji: Eurospin, Barcaffe, Sgermobil Koper, Hisense studio Gorenje Koper, Bestway Slovenija in Park center Koper.

Kaj so nam povedali poslušalci?

Kje bomo naslednjič, lahko preveriš tukaj.

Vse fotografije drugega Kamijončina:

V ponedeljek 16. maja se je na pot prvič v drugi sezoni odpravil Caprisov kamijončin. Obiskali smo naše poslušalce in prijatelje v Materiji, Obrovu in Podgradu ter jih razveselili s številnimi darili, ki so jih prispevali naši partnerji: Eurospin, Barcaffe, Sgermobil Koper, Hisense studio Gorenje Koper, Bestway Slovenija in Park center Koper.

Kaj so ob obisku povedali nekateri od poslušalcev?

 

Kje bomo naslednjič, lahko preveriš tukaj.

Vse fotografije prvega Kamijončina: