STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: El Panino z rekordno udeležbo! Hvala za čudovito soboto!

20. marec 2023

Čudovita pomladna sobota je v naravo privabila številne poslušalce Radia Capris in prvi El Panino v novi sezoni je bil, sodeč po obisku, rekordno uspešen. Prišlo vas je preko 200, skupaj pa smo se odpravili na Lačno.

El Panina so se udeležili tudi naši poslušalci iz Buj, Umaga in ostalih delov Slovenije, zelo pa smo se razveselili tudi množice štirinožnih kosmatinčkov. Na Lačno se seveda nismo odpravili lačni. Za to je poskrbela Agraria, z najboljšimi sendviči iz Istre in legendarnim Pingo sokom!

Ob tej priložnosti se opravičujemo tistim, ki ste tokrat ostali brez svojega panina, obisk nas je bil namreč presenetil - bilo vas je namreč skoraj enkrat več, kot nazadnje. So pa zato prisotne prijetno presenetili tudi v Gostilni Jakomin, kjer so nas ob prihodu z Lačne postregli z njihovimi dobrotami.

Hvala celotni ekipi Gostilne Jakomin za gostoljubnost! Seveda tudi tokrat ni šlo brez nagrad.

Nepogrešljiv podpornik naših pohodov je trgovina Iglu Šport Koper (Ogrlica Koper). Za izžrebane obiskovalce so pripravili super darilne pakete. Podelili smo tudi bone za brezplačne kepice odličnega domačega sladoleda iz Kavarne Kapitanija, Gostilnica Caprese pa je podelila darilne bone za odlične pice. Tudi tokrat ni manjkala trgovina za hišne ljubljenčke - Mr Pet Koper, ki je za štirinožne pohodnike pripravila priboljške, za njihove skrbnike pa lepe nagrade. Sproščanje v savnah je za izžrebane poslušalce omogočil Wellness Mirta v San Simonu.

Se vidimo na naslednjem El Paninu, ki bo v začetku aprila!