STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: El Panino nas je tokrat odpeljal na Lipnik!

03. junij 2023

Pred poletnim premorom se je v soboto odvil še zadnji El Panino! Tokrat smo odšli na Lipnik. Zbrali smo se malce po 8. uri v Rakitovcu in seveda najprej razdelili panine v različnih variantah: s šunko, mortadelo ali vegetarijanske.

Za najboljše sendviče so tudi tokrat poskrbeli pri generalnemu partnerju naših pohodov - Agrarii Koper. Razdelili smo rutke in se nato skupaj odpravili po poti narcis - gre za nekdanje pašnike, kjer prav zdaj cvetijo številne cvetlice.

Zbralo se nas je približno 100, tudi tokrat pa se nam je pridružilo nekaj več kot 10 štirinožcev. Ponovno smo pripravili tudi nagrade, ki smo jih na cilj pripeljali s Toyoto RAV4 hibrid iz Avtocentra Jereb. Kaj vse smo spravili vanjo, ste se lahko prepričali na lastne oči. Mi smo nad vozilom enostavno navdušeni!

Po pohodu smo se skupaj odpravili še v Gračišče na Domačijo Ražman, kjer so nas razvajali z bobiči, domačim zavitkom in božansko dobrim grozdnim sokom, ki ga izdelujejo sami.

Zmagovalce našega nagradnega žreba so pričakale številne nagrade: nekaj srečnežev se bo razvajalo ob masaži celega telesa v Atelieju Oia, številne smo založili z boni za brezplačne napoletanske pizze v piceriji Vezuvio, v Kavarni Zvon pa se boste brbončice pobožali s sladoledom in odličnimi torticami. Naši prijatelji iz Iglu športa Koper so za izžrebane obiskovalce tudi tokrat pripravili super darilne pakete.

Tudi tokrat smo poskrbeli za naravo. Okolje Piran je priskrbelo vrečke za smeti, v katere ste odvrgli odvečne odpadke. Hvala!

El Panino se vrača septembra!

Foto: Jaka Ivančič