STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Caprisov plažni studio z veliko presenečenji!

Radio Capris - uradni radio POLETJA 2021? Absolutno! :) To, da je Capris edini poletni radio in vaš vsakodnevni sopotnik, ki vam poletje pričara v vseh letnih časih, verjetno že veste. A tudi letos ne moremo drugače, da ne bi rumeno-modrega radijskega studia v najbolj vročih mesecih leta preselili med vse vas – na plažo! Suzi, Špeh, Žiga, Klara, Jan in vsi drugi vaši radijski prijatelji bodo v juliju vsak popoldan program v živo oddajali iz RESORTA ADRIA ANKARAN. Poskrbeli bomo za poletne hite, prijetno vzdušje, pozitivno energijo, hladno osvežitev, slastne grižljaje, darilca za najmlajše in najstarejše, seveda pa ne bomo pozabili tudi na različne aktivnosti!

Pridružite se nam lahko preko radia, interneta, družbenih omrežij – še najbolj veseli pa bomo vašega pozdrava v živo, tik ob morju v Resortu Adrie Ankaran.

Foto: Dean Grgurica, Studiodor

AŽURNE FOTOUTRINKE LETOŠNJEGA DOGAJANJA NAJDETE NA DNU

Ponosni smo, da so se našemu vabilu letos odzvali tudi številni prijatelji – partnerji POLETJA 2021, ki bodo skrbeli za vaše dobro razpoloženje in super darila!

Še preden jih razkrijemo, pa moramo omeniti nekaj zelo posebnega, česar se bodo razveselili najmlajši prijatelji. Za otroke smo od ponedeljka do petka med 17. in 18. uro namreč pripravili prav posebno dogajanje, ki se bo odvijalo pred Caprisovim plažnim studiem. V prvem tednu julija bodo za zabavo, ples, tatooje, otroške maskote poskrbele Vesele rokice, v drugem tednu julija bodo animacije, likovne in ustvarjalne delavnice pripravili v Kampu Jurček, drugo polovico julija pa bodo z atraktivnimi akrobatskimi točkami popestrili člani plesno-akrobatskega kluba Flip.

Vse poslušalke in poslušalce bomo seveda tudi lepo obdarili. Poleg Caprisovih rumenih majčk, plažnih brisač in drugih poletnih rekvizitov, so prekrasna darila prispevali naši partnerji:

Poletja si seveda ne moremo predstavljati brez Bestway Slovenija. Bestway je vodilno podjetje za zabavo na prostem in eden najbolj znanih svetovnih proizvajalcev napihljivih proizvodov. Kot priznana blagovna znamka so izjemno popularna in iskana tako zaradi dolgoletne tradicije, ki zagotavlja kakovost izdelkov, kot zaradi inovativnosti svojih izdelkov, saj se ti neprestano posodabljajo in v marsikaterem segmentu izdelkov orjejo ledino. Napihljivi čolni, kajaki, supi, montažni bazeni, napihljivi masažni bazeni, vse za otroke in odrasle na plaži ter izdelki za tiste, ki radi izstopajo ... Vse, ampak prav vse za letošnje poletje najdeš na Bestway.si.

Lidl Slovenija bo ves mesec preko radijskega programa in naših socialnih omrežij poklanjal darilne kartice za "špežo" (podrobnosti razkrijemo kmalu). Vsak petek se bomo na plaži razvajali tudi ob izvrstnih okusih sladoledov Gelatelli. Gre za kornete, lučke in banjice, ki so pripravljene iz najboljših surovin in so rezultat dolgoročnega sodelovanja z Lidlovimi partnerji. Skupaj z dobavitelji in kupci, v Lidlu oblikujejo ekskluzivne recepture, v želji, da na njihovih policah dobite izdelke izvrstne kakovosti po ugodni ceni. Prepričani smo, da ste jih že preizkusili – zato zagotovo veste, da Gelatelli izdelke ekskluzivno najdete samo v Lidlovih trgovinah.

Plažne popoldneve bomo preživljali tudi v družbi Zavarovalnice Sava, ki je za poslušalce priskrbela nekaj krasnih daril. Spoznali se bomo z zavarovanjem mikroMOBILNOSTI, enim zavarovanjem za vse mikro poti na mikro prevoznih sredstvih. Za kaj gre? Vse več ljudi se rekreira na kolesih, skirojih, rolkah … in marsikdaj pridemo do točke, ko razmišljamo o varnosti in brezskrbnosti pri opravljanju teh aktivnosti. Zavarovalnica Sava je poskrbela, da bodo vse vaše lahkotne poti še bolj brez skrbi!

Ledeno, slastno, kremasto, božanskega okusa? Uganili ste! To je Barcaffè Lattiato, ki ste ga že spoznali v različicah Lattiato Vanilla, Lattiato Irish Cream in Lattiato Toffee Caramel. Letos je ta ledena kava dobila še en odličen okus - Lattiato Dark Choco, okus, na katerega ste čakali mnogi sladkosnedi in je tako končno dobil svojo podobo. In to v obliki najbolj priljubljene znamke kave. Barcaffè Lattiato Dark Choco je s 50 odstotkov manj sladkorja in je odličen vir beljakovin, ki telo zmeraj napolnijo z energijo. Razvajanje brez slabe vesti? Absolutno! Tudi v Caprisovem plažnem studiu.

Za primerno ohlajenost slastnih poletnih napitkov bo letos poskrbel Hisense Gorenje studio Koper nasproti stadiona Bonifika, ki je v plažni studio namestil prekrasen Gorenjev hladilnik. Za poslušalce in obiskovalce so sicer pripravili tudi lepa darila, ob tem pa sporočajo, da se njihov studio še vedno nahaja na stari lokaciji, z obnovljenimi prostori in bogato ponudbo kuhinj, klim, televizorjev, hladilnikov in ostale bele tehnike oziroma malih gospodinjskih aparatov!

Afroditina linija Sun Care je tudi v letošnjem letu sinonim za varno zaščito na poletnem oddihu ali med poležavanjem ob morju. Afrodita tudi v našem plažnem studiu predstavlja zanesljive in koži prijazne izdelke za vso družino, z visoko UVA in UVB zaščito, za intenzivno obnovitveno nego po sončenju in za hitro pridobivanje porjavele polti. Z njihovo enostavno in varno uporabo lahko brezskrbno pohitite poletnim dogodivščinam naproti!

Tudi v letošnjem poletju se bodo otroci najbolj razveselili igrivosti novih Šumi bonbonov, obiskovalce pa bo obdarila tudi Podravka, z novo generacijo paštet.