STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Številna srčna podjetja z Obale finančno pomagajo v naši akciji Hladilnik toplega srca

27. december 2022

Naši prijatelji iz podjetja Koda Events, kjer so zaslužni za organizacijo najboljših zabav, so tik pred zaključkom akcije prispevali še 1.000 evrov v sklad naše akcije. HVALA!

Pri Global Logistics so naši zvesti podporniki in v Hladilnik toplega srca donirajo vsako leto. Lani so obljubili, da bo donirani znesek letos višji in obljubo so držali. Predali so ček v višini 3.000 evrov. Iskrena hvala! Posnetek predaje:

Tik pred zaključkom naše akcije so nas z donacijo presenetili tudi iz Športnega društva Luka Koper. Iskrena hvala, tukaj pa je posnetek predaje simboličnega čeka:

Iskrena hvala tudi Odvetniški družbi Matoz, ki je letos k naši akciji darovala 2.000 evrov. Hvala!

Še eno srčno podjetje se je pridružilo letošnji akciji Hladilnik toplega srca. Iz podjetja Pro Transfer d.o.o. so donirali 1.000 evrov, ob predaji čeka pa je nastal tudi izjemno zanimiv pogovor z Elvisom:

Donacijo so letos prispevali tudi naši prijatelji iz Gostilne pod Slavnikom, kamor se tudi Caprisovci vedno rade volje odpravimo na odlično kosilo ali večerjo. Letos so nas presenetili z obiskom in darovanjem v dobrodelni sklad naše akcije, kaj so ob tem povedali, pa slišite v posnetku:

Tudi letos so finančno donacijo prispevali v Lovski družini Izola. Hvala, res hvala! Kaj so povedali člani ob obisku? Preverite:

Razveselili smo se tudi dveh nakazil s strani podjetij, ki bi želela ostati anonimna. Prvo je v sklad dobrodelne akcije Radia Capris prispevalo 5.555,55 €, drugo pa 2.000 €. HVALA!

Veliki dobrodelneži so v ekipi South Europe Gateway Koper, saj ljudem v stiski pomagajo skozi vse leto. V sklad dobrodelne akcije Hladilnik toplega srca so letos namenili kar 3.000 evrov. Hvala!

V podjetju Klimaster, kjer so specialisti za dobavo, montažo in servis klimatskih naprav ter toplotnih črpalk, so letos za dobrodelno akcijo Radia Capris prispevali 1.000 evrov. Hvala, naši dobrodelni prijatelji. Posnetek predaje čeka:

Res najlepša hvala tudi Family Fun za donacijo 500 € v Hladilnik toplega srca. Simbolični ček je predala simpatična Anja:

Vinska klet Kralj, hvala za donacijo 200 €. Ček nam je prinesel Matej Kralj. Kaj je povedal ob predaji donacije?

V Hladilnik toplega srca so letos 2.000 evrov prispevali tudi iz pomorske agencije CMA CGM Slovenija d.o.o. Simbolični ček je v našem studiu danes predal direktor Bine Štancar. Iskrena hvala! Posnetek predaje:

Finančno donacijo so tudi letos namenili v podjetju T.P.G. Express. Z željo, da bi pomagali družinam z Obale, ki so se znašle v hudi v stiski, so v dobrodelni sklad namenili 2.000 evrov donacije. Iskrena hvala v imenu Radia Capris in Zveze prijateljev mladine Slovenije, tudi zato, ker prav nobeno leto ne pozabite na nas. Posnetek ob predaji simboličnega čeka:

Prijetno presenečenje je prišlo tudi iz podjetja ABC Logistics, kjer so za Hladilnik toplega srca donirali tako dobrine, kakor tudi finančna sredstva! Hvala!

Srčna donacija je letos prišla tudi s strani podjetja Senčila Capris, v sklad dobrodelne akcije Hladilnik toplega srca so namenili 500 evrov. Iskrena hvala!

Iz Dragon Maritime vsako leto donirajo za Hladilnik toplega srca. Tudi letos niso pozabili na nas. Hvala, hvala, hvala! Posnetek ob predaji simboličnega čeka:

Z veliko donacijo za našo dobrodelno akcijo so nas danes presenetili tudi iz podjetja Arko Shipping. Hvala, ker nikoli ne pozabite na nas in otroke, ki živijo v stiskah: Posnetek predaje čeka:

Z donacijo 2.500 evrov so nas presenetili tudi iz podjetja Škerjanc iz Materije. Družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo na področju izdelave stolov iz različnih materialov je tudi sicer velik prijatelj dobrodelnosti. Hvala, ker pomagate pomagati. Posnetek predaje simboličnega čeka:

Hladilnik toplega srca je dodatno obtežilo tudi podjetje Finali. Direktor Aleš Grižon je v našem studiu danes predal ček v višini 2.000 evrov, za kar se mu iz srca zahvaljujemo! Celoten pogovor:

Hladilnik toplega srca je danes postal težji za 2.000 evrov, ki jih je v sklad prispevalo podjetje CPK (Cestno podjetje Koper). Simbolični ček je v studio prinesel Vlado Švab, direktor marketinga pri CPK. Posnetek celotnega pogovora:

Zbrana sredstva, ki jih za dobrodelno akcijo Hladilnik toplega srca prispevajo ugledna podjetja iz naše regije, so sicer namenjena socialno najbolj ogroženim družinam iz Obalno-kraške regije, katerim ZPMS neposredno plačuje nujne stroške (plačilo računov za vodo, električno energijo, ogrevanje, šolanje, nakup oblačil za otroke, hrane …).