STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

ZMAGA! Rekordna dobrodelna akcija praznike polepšala 800 otrokom!

02. januar 2023

Na Caprisu smo pred nekaj trenutki zaključili dobrodelno akcijo Hladilnik toplega srca, najpomembnejšo dobrodelno akcijo v regiji, ki jo že sedem let pripravljamo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in lokalnimi društvi prijateljev mladine. V akciji so se zbirale dobrine za otroke in družine iz socialno ogroženih družin, ki živijo na področju Obalno-kraške regije, prav tako pa finančna sredstva, s katerimi Zveza prijateljev mladine Slovenije družinam pomaga skozi vse leto, otrokom pa omogoči tudi letovanje.

Letos se je v dobrodelni akciji zbralo 8,5 ton različnih dobrin in 64.167 evrov, kar je za dobrih 16.000 evrov več kot lani. Praznične pakete je tokrat dobilo prek 800 otrok iz socialno ogroženih družin (240 več kot lani), finančna sredstva pa bodo v letu 2023 družinam v največjih stiskah pomagala pri plačevanju položnic za elektriko, vodo in ogrevanje ter šolanja in letovanja.

Zaslugo za rekordno uspešno akcijo imate seveda v prvi vrsti poslušalke in poslušalci, številne organizacije, policisti, gasilska društva, zdravstveni delavci, podjetja in vsi, ki ste 31 dni pomagali po najboljših močeh. Tudi letos smo posebej veseli, da so se k akciji pridružili tudi v številnih vrtcih in šolah, kjer so vzgojitelji oz. učitelji najmlajšim predstavljali pomen takih dobrodelnih akcij in jih učili, zakaj je medsebojna pomoč tako zelo pomembna.

Akcija Hladilnik toplega srca je potekala v partnerstvu z Mestno občino Koper, Občino Izola, lokalnimi poslovalnicami trgovin Eurospin in Hisense Gorenje studiem Koper.

Hvala še enkrat vsem! In vsi skupaj, tudi v prihodnje - RAČUNAJTE NA NAS! Delamo z vami in zaradi vas! In veseli smo, da nas prepoznavate kot medij, ki se trudi povezovati in ne razdirati. Želimo vam čim lepši zaključek leta in srečno 2023.

Posnetek razkritja zneska v našem čarobnem studiu: