STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

FOTO: Še ena - tokrat največja dostava dobrot zdravstvenemu osebju!

20. januar 2021

Na Caprisu se po slabih treh tednih zaključuje akcija, v kateri smo v sodelovanju s 30 gostinskimi lokali podprli in vsaj nekoliko razveselili zdravstveno osebje v ustanovah po vsej Obali. Z zaključkom akcije v podporo gostincem in zdravstvenemu osebju se pričenja največja dobrodelna akcija leta, ki jo bo Radio Capris v sodelovanju z Društvom prijateljev mladine Koper izpeljal že četrto leto zapored.

Skupaj z vami, poslušalke in poslušalci, smo ponovno dokazali, da nam lahko uspe tudi nepredstavljivo. Z vašimi naročili smo tako uspeli razveseliti osebje v prav vseh zdravstvenih ustanovah in domovih za starejše občane. Tiste torej, ki se tudi v naši regiji borijo v nevsakdanjih, pogosto nemogočih razmerah, pri tem pa so prepuščeni lastnemu znanju, izkušnjam, pogosto tudi improvizaciji, vse s ciljem pomagati čim večjemu številu bolnih.

Povezana vsebina: Z dobrotami obdarili osebje v SB Izola in ZD Koper

Poslušalci ste v svojem najljubšem lokalu lahko plačali slastno pozornost (rogljiček, burger, tortico ...) na ta način pa pomagali izbranemu gostincu prebroditi trenutno krizo. V enem od lokalov so v dobrih dveh tednih zabeležili preko 150 naročil, namenjenih zdravstvenim delavcem. Kot nam je zaupal eden od gostincev, je bil odziv na akcijo krepko nad vsemi pričakovanji. "Hvala vaši radijski postaji za še eno odlično izpeljano akcijo. Res vedno mislite na vse in nimamo besed, s katerimi bi se vam lahko zahvalili za požrtvovalnost in vse, kar delate za lokalno okolje," je ob zaključku danes povedal eden od sodelujočih.

Vse dobrote je naša ekipa redno dostavljala v zdravstvene ustanove, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov. V vseh treh zdravstvenih domovih, bolnišnici Izola in v Valdoltri, pri Civilni zaščiti Piran ter v domovih za starejše občane na Markovcu, v Olmu, Izoli in Luciji so naš obisk sprejeli z navdušenjem in dejali, da jim take geste v tako težkem obdobju dajejo moč.

Akcija je potekala pri naslednjih gostinskih lokalih: Snack Bar, Kavarna Kapitanija, Kamarin Bar & Grill, Kavarna Triglav, Čajnica Vanilla, Gostilnica Caprese, Gostilna Nimis, Cityburger, Gostilna Oljka, Bistro Kavon, Betola na Giru, Čokoladnica Da Ponte, Gostilna Karjola, Fast Food Šalara, Okrepčevalnica Era, El Toro Grill, Nook Bar, Urban Piqnik, Pizzerija in gostilna Jakomin, Restavracija Roštilj, Restavracija Bandima, Restavracija Obala, Kavarna Zvon, Pizzeria Napa, Pizzeria Santalucia, Pirat Piran, Bon Cafe, Cafe Latino, Opera slaščičarna-bar in Mandrač Bernardin.

Iskrena hvala vsem sodelujočim in vam, poslušalke in poslušalci!

Ekipa Radia Capris