STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Vzemi si čas, posodi nam glas - Postani radijska zvezda popoldneva

Marec je prinesel pomladne temperature, več sončnih dni, povsod že cvetijo rožice... Cveti pa tudi naša Klara! Z osveženo in pomlajeno frizurico bo ponovno omogočila, da ravno ti postaneš radijska zvezda Caprisovega popoldneva.

Koliko vas je takih, ki ste si želeli spoznati, kako dejansko poteka radijsko delo? Kako je pripraviti radijski program in na kaj moraš biti pozoren? Si želiš videti, kako se Klara simpatično nasmeje med vodenjem, saj je vedno dobre volje?

Potem se prijavi na akcijo  Vzami si čas, posodi nam glas, saj ti Klara prepušča mikrofon. Spet imaš možnost, da postaneš radijski frajer ali frajerka Caprisovega popoldneva. Lani smo se že zabavali z "voditelji za en dan", ki so se super izkazali, iščemo pa nove, še ne odkrite radijske voditelje. Kako pridni so bili lani izveš s klikom TUKAJ.

Lahko imaš prave radijske izkušnje ali pa si le mojster v pisanju kuharskih receptov ali listko za špežo oziroma popravilu avtomobilov. Prijavi se lahko vsak!

Ves marec boš vsako sredo popoldan, za eno uro program vodil ti! Napovedal boš vse prometne informacije oziroma vodil pravi radijski program. 

Ne zamudi te priložnosti in se prijavi zdaj na: program@radiocapris.si ali nam piši na naš Facebook. Pohiti, mesta so omejena!

Vsi, ki boste sodelovali boste seveda tudi nagrajeni. Tudi tokrat je akcijo podprl lepotni atelje Oia v Rezidenci Park Lucija, ki je za vse, ki boste izbrani pripravil super darilne bone. Zraven pa bomo dodali tudi prekrasen cvetlični šopek iz cvetličarne Gea ter sladko presenečenje, ki ga bo pripravila slaščičarka Ana iz Kavarne Kapitanija.

Ena urca »slave« in popoldanske zabave, domov pa boš odnesel paket nagrad. To je možno samo na Caprisu! Kmalu boš ravno ti glavna faca popoldneva najbolj poslušanega radia na Obali.

Zadnja se je pred Caprisovim mikrofonom preizkusila Jelena Vilušič  Čančar.

Prisluhni posnetku:

V sredo, 24.  marca, se je pred Caprisovim mikrofonom  preizkusil Domen Mihelič.

Prisluhni posnektu:

V sredo, 17. marca, se je  kot druga pred Caprisovim mikrofonom preizkusila Marjana Ščulac.

Prisluhni posnetku:

Prvi  se je pred Caprisovim  mikrofonom preizkusil Klemen Toth.

Prisluhni posnetku: