STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

NEVERJETNO! Zbranih kar 2.000 pisem - to je 2.000 evrov donacije Planeta Koper!

Še ena prekrasna novica tik pred zaključkom največje dobrodelne akcije na Obali! Kot je znano, je nakupovalni center Planet Koper ves mesec zbiral "pisma božičku" z obljubo, da bo za vsako pismo prispeval en evro v sklad dobrodelne akcije Hladilnik toplega srca. Danes nas je obiskala Manuela Velić iz Planeta Koper in razkrila - da se je v rdeč nabiralnik nabralo kar 2.000 pisem! Da, kar 2.000 pisem otrok (pa tudi odraslih), kar pomeni dodatnih 2.000 evrov za socialno ogrožene družine z Obale, ki jih bo doniral Planet Koper!

Manuela nam je razkrila, da so se med pismi znašla tudi taka, v katerih otroci pišejo o tem, da si bolj kot materialnih daril, letos želijo bolj sproščenih in brezskrbnih dni. Enega od pisem nam je tudi prebrala:

Hvala Planetu Koper za prekrasno idejo in izvedbo dobrodelne akcije ter donacijo za družine v stiski. Hvala!

Planet Koper je vodilni primorski nakupovalni center in kot ga mnogi poimenujejo: priljubljena točka druženja, nakupov in kulinarike. Tudi v teh posebnih časih Planet obratuje, a nekoliko prilagojeno. Obiskovalcem omogočajno varno in prijetno nakupovalno izkušnjo, saj nenehno strmijo k najvišjim higiensko varnostnim standardom. Ponudbo so sicer lani obogatili z mnogimi novostmi: tako boste zdaj v Planetu našli že preko 80 trgovin, pestro paleto gostinskih lokalov in kino. Planet se lahko pohvali s 35.000 kvadratnimi metri prodajnih površin, zagotavlja pa kar 1.000 parkirnih mest.