STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Finančno donacijo za družine v stiski prispevala še 4 podjetjaLetošnji dobrodelni akciji Radia Capris se pridružuje tudi več lokalnih podjetij. Prijetno presenečenje nas je pričakalo tudi danes popoldan, ko so predstavnice štirih podjetij v Hladilnik toplega srca priložile še en ček v vrednosti 2.000 evrov.

Tokratna donacija je prišla s strani podjetij Dargon Maritime d.o.o., DepoLink d.o.o., Express Global d.o.o. in Arko Shipping d.o.o. Marina Grižančič je v imenu vseh štirih povedala: "V tem letu smo se vsi soočili z novo realnostjo, ki je prinesla korenite spremembe. Za nekatere, kot je naš sektor (transport in logistika) stvari potekajo skoraj povsem normalno, drugi pa so se znašli v hudih stiskah. Zato smo se odločili, da pomagamo z donacijo družinam v stiski, v višini 2.000 evrov."

Sredstva, ki so jih akciji Hladilnik toplega srca namenila lokalna podjetja bodo, tako kot celoten izkupiček od zbranih SMS sporočil (OBALA5 na 1919), namenjena naprej družinam v stiski z Obale.

Pri Zvezi prijateljev mladine bodo družinam pomagali tako, da jim bodo direktno krili nekatere nujne stroške, ki jih sami ne bodo zmožni pokriti (voda, elektrika, ogrevanje, nakup oblačil za otroke in hrane ...).

V imenu ekipe Radia Capris in Zveze prijateljev mladine Slovenije se zahvaljujemo vsem, ki so že in še bodo pomagali v letošnji Caprisovi dobrodelni akciji. HVALA!