STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Dobrodošli v pravljičnem studiu Radia Capris

Že v začetku meseca smo najbolj poslušan radio na Primorskem za nekaj tednov preselili v srce Kopra - v mestno kavarno Loggia. Vsak popoldan, med vikendi pa že od jutra, iz pravljično okrašenega studia oddajamo program v živo, ob tem pa z vašo pomočjo, glasbenimi željami in zabavnimi sporočili skušamo vsaj nekoliko polepšati ta čuden, a vseeno praznični čas.

Ker je letošnji praznični studio zelo velik, ob upoštevanju vseh varnostnih ukrepov pripravljamo tudi "mini koncerte", ki si jih lahko v živo ogledate na Caprisovih socialnih omrežjih. Obiskali so nas že, ali nas še bodo Zmelkoow, Gedore, Tulio Furlanič, BQL, Drill, Tadej, Slavko Ivančić, Lea Sirk, Etienne, Iztok Novak Easy in mnogi drugi ...

Ne spreglej: Odprli smo Hladilnik toplega srca - polepšajmo praznike družinam v stiski

Tudi ob sprehodu po čarobno okrašenih ulicah Kopra vas bo letos spremljala praznična glasba Radia Capris. Ko prispete do Titovega trga, pa se lahko ustavite tudi pri nas. Na terasi Loggie vas v  Caprisovih vrečkah pričakujejo prikupna darilca - od Caprisovih majčk, do pralnih mask z motivom "Obala je zakon", Caprisovega "kafeta" in slastnih čokoladic, najmlajši pa se bodo razveselili sladkih paketkov Šumi.

Seveda tudi letos nismo pozabili na dobrodelnost. Rdeča nit decembra je tako Hladilnik toplega srca, največja dobrodelna akcija na Obali, ki je namenjena predvsem otrokom iz socialno ogroženih družin, saj želimo prav njim pričarati najlepše praznike. Akcija letos poteka v sodelovanju s Studiem Gorenje Koper, nakupovalnim središčem Planet Koper in Eurospinom, ki je v šest lokalnih poslovalnic namestil zbiralne košare. Pomagate lahko z darovanjem dobrin ali z donacijo preko sms sporočila. Ključno besedo OBALA ali OBALA5 lahko pošljete na 1919, pri tem pa za družine z Obale, ki živijo v stiski, donirate en oz. pet evrov.

Prekrasen praznični studio so nam letos okrasili pri podjetju DAR, opremili pa pri Hiši vizij. Seveda tudi tokrat ni šlo brez pomoči Digitalnice, kjer so našemu pravljičnemu studiu dodali "piko na i". Za to, da je Loggia ves čas bleščeče čista pa skrbijo pri Bolle Blu Koper.

Caprisovci iz Fantazime program oddajamo vsak delovnik od 14.00 do 20.00, ob sobotah od 8.00 do 20.00, ob nedeljah pa od 10.00 do 20.00. Poslušalce, ki nas boste obiskali, prosimo, da zaradi spoštovanja vseh varnostnih ukrepov vstopate samo na poziv radijske ekipe, na vhodu si morate razkužiti roke na Higienski točki, spoštovati morate medsebojno razdaljo in uporabljati zaščitno masko. 

Ponosni smo, da nam je Trgo ABC letos v uporabo odstopil čisto novega Renault ZOE-ja, ki nam bo v veliko pomoč pri vsakodnevnih opravilih, ki se dotikajo izvedbe akcije Hladilnik toplega srca. Ampak pozor! Poslovni avto leta 2020 v kategoriji "električni avto" boste lahko v uporabo za teden dni prejeli tudi poslušalci, zato nas spremljajte v radijskem programu in na našem Facebooku.

Foto:  Jaka Ivančič in Dean Grgurica