STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

Danes še 3.100 evrov za družine v stiski - skupaj že 11.000!

Minuli vikend se je odvil dobrodelni online joga maraton, ki je podrl vse rekorde. "Uspelo nam je ustvariti največji karma joga dogodek v Sloveniji: posamezne vadbe si je, bodisi v živo, bodisi s posnetki ogledalo povprečno po 700 ljudi," je povedala Nuša Pevc, pobudnica akcije.

Ne spreglej: Pravljični studio Radia Capris vas pričakuje vsak dan!

V njej je sodelovalo kar 25 joga učiteljev, potekala pa je dva dni, oba po 13 ur. Dobrodelni dogodek v organizaciji Nush Yoga je Hladilnik toplega srca napolnil s kar 3.100 evrov donacije.

Tako se je danes popoldan v našem pravljičnem studiu slišal "trenutek resnice":

Povezane vsebine: V enem dnevu je Hladilnik toplega srca težji za 8.000 evrov

"Šele zdaj, ob pregledovanju vseh vaših storijev, komentarjev in feedbackov, sem se začela zavedati, kako velik in močan dogodek smo v bistvu naredili. Naš namen je bil pomagati socialno ogroženim, a smo pomagali prav vsem - nekateri ste se skozi naše vadbe spet povezali s sabo, s svojimi partnerji in otroki, drugi ste prvič odkrivali lepote joge in meditacije. Pomagali smo drugim, pomagali smo vam, pomagali smo sebi. Uspelo se nam je povezati kljub vsem razdaljam in omejitvam," je zadovoljna Nuša.

Ne spreglej: Odprli smo Hladilnik toplega srca - polepšajmo praznike družinam v stiski

Iskrena zahvala v imenu Radia Capris in Zveze prijateljev mladine Nush Yogi in vsem sodelujočim v dobrodelnem projektu. Hvala!

Foto: Studiodor, Dean Grgurica