STUDIO: 05 6680 800
|
|
PROMET: 080 107 9

V enem dnevu je Hladilnik toplega srca težji za 8.000 evrov

V pravljičnem studiu Radia Capris smo danes imeli veliko razlogov za veselje. Poleg številnih dobrin za družine v stiski, ki jih poslušalci vsak dan prinašate v Hladilnik toplega srca, sta nas z obiskom počastila tudi prav posebna gosta. Nekaj minut po 15. uri nas je najprej obiskal Sebastjan Šik, predstavnik za odnose z javnostjo Luke Koper, ki je v imenu podjetja Zvezi prijateljev mladine Slovenije predal simbolični ček v vrednosti 5.000 evrov. "Vsako leto se z veseljem odzovemo na to akcijo in  Hladilnik toplega srca je med prvimi na naši prioritetni listi. Vem, da bo ta denar šel otrokom in družinam, ki so v tem času na prav posebni preizkušnji," je dejal Šik.

Ne spreglej: Pravljični studio Radia Capris vas pričakuje vsak dan!

"Izredno smo ponosni na sodelovanje z Luko Koper. Zelo pazimo, kako porabimo ta sredstva in da pridejo v prave roke," pa je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije.

Ne spreglej: Odprli smo Hladilnik toplega srca - polepšajmo praznike družinam v stiski

Največji dobrodelni akciji za pomoč družinam v stiski na Obali se s finančnimi donacijami vsako leto pridruži še nekaj drugih podjetij iz regije. Že prvi dan akcije so se z željo, da bi pomagali ljudem v stiski, na nas obrnili iz podjetja T.P.G. Logistika d.o.o. Uroš Spasojevič je danes, v imenu podjetja, ZPMS predal donacijo v višini 2.000 evrov. "Naše podjetje je eno tistih, ki jih trenutni ukrepi niso kaj dosti prizadeli. Zdelo se nam je prav, da pomagamo tistim, ki so v stiski in tako smo se pridružili vaši akciji. Tudi zato, ker nam je pomembno, da pride denar do pravih ljudi. Vemo, da bo s pomočjo Radia Capris in Zveze prijateljev mladine Slovenije ta našel pravo pot," je povedal Spasojevič.

Donacijo v višini 1.000 evrov so ZPMS namenili tudi pri podjetju Luka Koper INPO, d.o.o. "Iskreno vam želimo, da bi zbrali dovolj sredstev za uresničitev vaših želja in s tem polepšali praznike marsikateri družini v stiski," je ob donaciji že pred dnevi dejala poslovna sekretarka Nadja Sorgo.

Foto: Dean Grgurica (Studio d’Or)

Ne spreglej: Odprli smo Hladilnik toplega srca - polepšajmo praznike družinam v stiski